چرا قارچ بخوریم؟

 قارچ‌های خوراکی، منبع خوبی از فیبر و اسیدهای چرب غیراشباع هستند اما کالری پایینی دارن.

-این قارچ‌ها، سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین B و مواد معدنی مانند سلنیوم، مس و پتاسیم هستند.

 -رایج‌ ترین نوع قارچ، قارچ دکمه‌ای سفید است که در بسیاری از غذاها و سس‌ها به‌کارمی‌رود. قارچ، خواص دارویی نیز دارد و در چین، کره و ژاپن در درمان اختلالاتی مانند حساسیت، التهاب مفاصل و برونشیت و سرطان‌های معده، مری و ریه به‌ کار رفته‌ است.

خواص قارچ برای پوست

ممکن است عجیب به ‌نظربرسد اما خوردن قارچ می‌تواند برای پوست‌تان مفید باشد. قارچ، سرشار از ویتامین D، سلنیوم و آنتی‌اکسیدان است که از پوست‌تان محافظت‌می‌کند. امروزه، قارچ، یکی از مواد فعال درکرم‌های موضعی، سرم‌ها و محصولات صورت است زیرا عصاره آن، یک آنتی‌اکسیدان قوی و مرطوب‌کننده طبیعی محسوب‌می‌شود. برخی از خواص قارچ برای پوست در زیر آمده است:

– آبرسانی پوست – درمان آکنه – روشن‌کننده طبیعی پوست – ضد پیری –

– درمان مشکلات پوست (عصاره قارچ معمولا در محصولات پوست و برای درمان مشکلات پوستی مانند اگزما، رزاسه و آکنه به‌کارمی رود)

– با ریزش مو مبارزه می‌کند.

– سرشار از مس

– سلنیوم فراوان

خواص قارچ برای سلامتی عمومی

– کلسترول را می‌سوزاند.

– از سرطان سینه و پروستات جلوگیری‌می‌کند.

– رژیمی عالی برای افراد دیابتی

– به ساخت ایمنی کمک‌می کند.

– به کاهش وزن کمک‌می‌کند.

–  کم‌خونی را درمان می‌کند.

– قارچ به عنوان یک آنتی‌بیوتیک طبیعی عمل می‌کند.

– خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می‌دهد.

– جذب مواد مغذی را بهینه می‌کند.

– زخم را التیام می‌دهد.

– فشار خون را کنترل می‌کند.

– عملکرد شناختی را بهبود می‌دهد.

– حافظه را بهبود می‌دهد.

– یک ابر خوراکی برای مغز محسوب می‌شود.

– خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می‌دهد.

– برای بدنسازی مفید است

– قارچ منبع غنی آنتی‌اکسیدان است.

– خطر رخ دادن سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد

– از جمله خواص قارچ این است که آسیب‌های ناشی از سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد.

– برای افراد مبتلا به آسم مفید است.

– روند رشد تومور را کند می‌کند.

– گردش اکسیژن را بهینه‌سازی می‌کند.

– به مقاومت بدن در برابر آلرژی کمک می‌کند.

حواص قارچ برای بارداری

– سرشار از ویتامین ب- کمپلکس است.

ویتامین B یکی از ویتامین‌های ضروری است که مصرف روزانه‌ی آن در دوران بارداری باید صورت بگیرد.

– منبع عالی ویتامین D است.

دلایل متعددی وجود دارد که ویتامین D در دوران بارداری هم مهم است.

– حاوی فیبر است.

هضم کند و یبوست، اختلالی است که معمولا در طول بارداری، اتفاق می‌افتد.

– منبع طبیعی آهن است.

فایده‌ی اصلی آهن برای سلامتی تولید گلبول قرمز است. در طول بارداری باید به اندازه‌ی کافی گلبول قرمز داشته باشید تا بتوانید در مورد رشد مطلوب جنین مطمئن باشید و از ابتلا به کم‌خونی جلوگیری کنید

– قارچ منبع مناسب پروتئین گیاهی است.

در دوران پروتئین نیز باید به طور روزانه مصرف شود. دو نوع پروتئین، وجود دارد: پروتئین حیوانی و پروتئین گیاهی.

– ویتامین C فراوانی دارد.

هنگامی‌که پای مزایای ویتامین B به میان می‌آید، فهرست آماده شده می‌تواند بی‌پایان باشد، اما در مورد مزایای ویتامین C باید بگوییم که مهم‌ترین مورد تاثیر آن روی سیستم ایمنی بدن است. به خصوص برای مادر که همیشه باید استقامت و سلامت خود را در حد مطلوب حفظ کند؛

– قارچ آنتی‌اکسیدان زیادی دارد.

قارچ سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است. گاهی اوقات شما نمی‌توانید آن‌چه برای‌تان ناگهان رخ می‌دهد کنترل کنید، اما می‌توانید آن‌چه را که در آینده ممکن است رخ بدهد، کنترل کنید.

– حاوی چربی‌های سالم است.

داشتن انرژی در دوران بارداری ضروری است. قارچ نه تنها طعم خوبی دارد بلکه سالم نیز است زیرا چربی سالم دارد که می‌تواند در دوران بارداری به شما انرژی بدهد.

– بر خلق و خوی فرد تاثیر می‌گذارد.

در دوران بارداری گاهی اوقات کنترل خلق و خوی بسیار دشوار است. به همین دلیل است که برخی از موارد مانند سندرم کودک آبی به تدریج در این روزها افزایش می‌یابد. در واقع گاهی اوقات برخی از مادران نمی‌دانند که چگونه فشار را در دوران بارداری کنترل کنند و به همین دلیل علائم افسردگی در آن‌ها اتفاق می‌افتد. قارچ حاوی پروتئین است که بر اساس برخی مطالعات اثبات‌ شده که در بهبود روحیه و جلوگیری از نوسانات خلق و خوی که می‌تواند منجر به خستگی، اضطراب و افسردگی شود،‌ موثر است.

سایر خواص قارچ بر اساس عناصر و مواد غذایی اش

– ویتامین D

قارچ، تنها سبزیجاتی است که ویتامین D دارد. این ویتامین، ضد سرطان و دارای خواص پرشماری است. در کنار این ویتامین حیاتی قارچ، دارای کلسیم، آهن، پتاسیم، مس و سلنیوم است.

ویتامین B۱

قارچ، منبع خوبی از ویتامین B۱ یا تیامین است. تیامین، مسئول کنترل آزادشدن انرژی از کربوهیدرات است. این ماده، برای عملکرد طبیعی سیستم عصبی و مغز ما لازم است.

ویتامین B۲

قارچ، سرشار از ریبوفلاوین یا ویتامین B۲ است. این ویتامین، بینایی و سلامت چشم را افزایش‌می‌دهد. نه‌تنها این، بلکه سلامت سلول‌های قرمز خون که سیستم ایمنی ما را تقویت‌می‌کنند را نیز حفظ‌می‌کند. ویتامین B۲ موجود در قارچ، وظیفه سلامت پوست را نیز برعهده‌دارد.

ویتامین B۳

نیاسین یا ویتامین B۳ نوع مهم دیگری از ویتامین B است که در قارچ یافت‌‌می‌شود. این ویتامین، به کنترل آزادسازی انرژی از کربوهیدرات، چربی و پروتئین کمک‌می‌کند. ویتامین B۳، سیستم عصبی و گوارشی بدن‌مان را در وضعیت مناسبی قرارمی‌دهد.

ویتامین B۵

ویتامین B۵ که اسیدپنتاتونیک نیز نام‌دارد، به‌طورطبیعی، در قارچ یافت‌می‌شود. اسیدپنتاتونیک، ویتامین بسیار مهمی است که برای نقش‌های متعدد متابولیک، در بدن ما ضروری است. اسیدپانتاتونیک، به تولید هورمون‌ها در بدن نیز کمک‌می‌کند.

ویتامین B۶

ویتامین B۶ نیز در قارچ یافت‌می‌شود. این ویتامین به بهبود خلق‌وخوی شما کمک‌می‌کند. ویتامین B۶، ساعت درونی بدن را که برای عملکرد و پیشرفت مغز بسیار مهم است، تنظیم‌می‌کند. این ویتامین، مسئول کاهش نوسانات خلقی و افسردگی نیز هست.

ویتامین B۹

قارچ، سرشار از ویتامین B۹ است که اغلب به‌نام فولات شناخته‌می‌شود. ویتامین‌ B۹ به تشکیل سلول‌های سفید و سلول‌های قرمز خون در مغر استخوان کمک‌می‌کند. فولات، برای رشد سالم بدن نیز بسیار ضروری است. حتی زنان باردار نیز به مصرف فولات، توصیه‌می‌شوند، زیرا باعث رشد مناسب جنین‌ می‌شود.

ویتامین H:

ویتامین H یا بیوتین نیز یکی از انواع ویتامین B موجود در قارچ است. این ویتامین برای سوخت‌وسازکربوهیدرات و پروتئین، بسیار ضروری است. بیوتین، با افزایش ایمنی، سلامت داخلی بدن‌مان را افزایش‌می‌دهد.

حاوی گلوتن نیست

آخرین خواص قارچ این است که گلوتن ندارد. بنابراین برای کسانی که در حال حاضر تحت رژیم غذایی بدون گلوتن هستند، بسیار مفید است چرا که همه‌ی مواد مغذی را که بدن شما نیاز دارد، فراهم می‌کند.

ارزش تغذیه ای قارچ چیست؟

قارچ ها به عنوان سبزیجات در جهان غذا طبقه بندی می شوند اما از لحاظ فنی گیاهان نیستند. آنها متعلق به پادشاهی قارچ هستند. اگرچه سبزیجات نیستند، قارچ ها مواد مغذی مهمی را عرضه می کنند.
کلید گرفتن ویتامین ها و مواد معدنی کافی در رژیم غذایی، خوردن یک میوه و سبزی رنگارنگ است. در بسیاری از موارد، یک غذای بدون رنگ نیز دارای مواد مغذی لازم نیست، اما قارچ های خوراکی که معمولا سفید هستند، کاملا برعکس است.
 این ویژگی بخشی از مجموعه مقالات پزشکی اخبار امروز در مورد مزایای سلامتی غذاهای محبوب است. این یک اختلال تغذیه قارچ ها و نگاهی عمیق به مزایای بهداشتی احتمالی آن، چگونگی ترکیب قارچ های بیشتر در رژیم غذایی و خطرات بالقوه بهداشتی مرتبط با مصرف آنها را فراهم می کند.

قارچ حاوی برخی مواد مغذی ارزشمند است.

خوردن انواع میوه ها و سبزیجات به مدت طولانی با خطر کاهش بسیاری از شرایط سلامت مرتبط با سبک زندگی مرتبط است.

افزایش مصرف کلیه غذاهای فرآوری شده مانند قارچ ها به نظر می رسد خطر ابتلا به چاقی و مرگ و میر کلی، دیابت و بیماری های قلبی را کاهش دهد.

آنها همچنین پوست و موی سالمی را به وجود می آورند، افزایش انرژی و کاهش وزن به طور کلی.

۱- سرطان

قارچ ها در برابر آنتی اکسیدان ها مانند هویج، گوجه فرنگی، فلفل سبز و قرمز، کدو تنبل، لوبیا سبز، کدو سبز و سایر مواد غذایی کاملا ضدعفونی کننده هستند. آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی هستند که از رادیکال های آزاد خلاص می شوند، نوعی از مواد شیمیایی است که می تواند بدن انسان را آسیب برساند. سلول ها، که به طور بالقوه منجر به سرطان می شود.

سلنیوم ماده معدنی است که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات وجود ندارد اما می تواند در قارچ یافت شود. این نقش در عملکرد آنزیم های کبدی نقش دارد و به سم زدایی برخی از ترکیبات سرطانی در بدن کمک می کند. علاوه بر این سلنیوم از التهاب جلوگیری می کند و همچنین میزان رشد تومور را کاهش می دهد.
همچنین نشان داده شده است که ویتامین D در قارچ ها باعث مهار رشد سلول های سرطانی می شود که به تنظیم چرخه رشد سلولی کمک می کند. قرار دادن قارچ تازه در خورشید به میزان قابل توجهی محتوای ویتامین D خود را افزایش می دهد. اسیدفولیک  در قارچ ها نقش مهمی در سنتز و ترمیم DNA دارد.

۲-  دیابت

مطالعات نشان داده است افرادی که دارای دیابت نوع ۱ هستند که دارای رژیم غذایی با فیبر بالا هستند سطح قند خون پایین تر دارند و افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ ممکن است قند خون، چربی ها و میزان انسولین را بهبود بخشیده باشند.
 یک فنجان قارچ برای سیستم هضم غذا مفید است و خطر سکته قلبی را  کاهش میدهد.

۳- سلامت قلب
محتوای فیبر، پتاسیم و ویتامین C در قارچ ها به سلامت قلب و عروق کمک می کند. پتاسیم و سدیم در بدن برای کمک به تنظیم فشار خون کار می کنند. مصرف قارچ های دکمه ای که پتاسیم زیاد و کم سدیم دارند، به کاهش فشار خون کمک می کند و خطر ابتلا به فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. علاوه بر این، مصرف ۳ گرم بتا-گلوکان در روز می تواند سطح کلسترول خون را ۵ درصد کاهش دهد. ساقه قارچ منبع خوبی از بتا گلوکان است.


۴-  ایمنی

Selenium  نیز  با تحریک تولید سلول های T-killer بهبود پاسخ ایمنی به عفونت را نشان می دهد. الیاف بتا گلوکان موجود در دیواره سلولی قارچ ها سیستم ایمنی را برای مبارزه با سلول های سرطانی و جلوگیری از تشکیل تومور ها تحریک می کنند.

۵-  مدیریت وزن و سیری
فیبر غذایی نقش مهمی در مدیریت وزن با عملكرد به عنوان عامل مهاركننده در سیستم گوارش دارد. قارچها دارای دو نوع الیاف رژیمی در دیواره سلولی، بتا گلوکان و کیتین هستند. این باعث افزایش ساییدگی و کاهش اشتها می شود. با افزایش طول عمر خود، می توانید کل کالری دریافتی را کاهش دهید

مشخصات تغذیه قارچ

قارچ ها به طور طبیعی در سدیم، چربی، کلسترول و کالری کم دارند و اغلب به عنوان “غذاهای کاربردی” نامگذاری شده اند.
علاوه بر ارائه تغذیه پایه، آنها به جلوگیری از بیماری های مزمن به علت وجود آنتی اکسیدان ها و فیبر های رژیمی مفید مانند چیتین و بتا گلوکان کمک می کنند.
یک فنجان قارچ سفید خرد شده یا خرد شده حاوی:

     ۱۵ کالری
     ۰ گرم چربی
     ۲٫۲ گرم پروتئین
     ۲٫۳ گرم کربوهیدرات، از جمله ۰٫۷ گرم فیبر و ۱٫۴ گرم قند
انواع مختلفی از قارچ ها در دسترس هستند، اما اغلب آنها در حدود مقدار مشابه مواد مغذی در هر خدمت، صرف نظر از شکل یا اندازه آنها، فراهم می شود.

ویتامین ها و مواد معدنی

قارچ ها غنی از ویتامین های گروه B مانند ریبوفلاوین (B2)، فولات (B9)، تیامین (B1)، پانتوتنیک اسید (B5) و نیاسین B3 هستند. ویتامین B به بدن کمک می کند که از غذا انرژی بگیرد و به سلول های قرمز خون کمک کند.
تعدادی از ویتامین های B نیز برای مغز سالم مهم هستند. زنان باردار توصیه می کنند که در دوران بارداری اسید فولیک یا فولات را مصرف کنند تا سلامت جنین را افزایش دهند.

قارچ ها تنها منبع غذایی وغانی غنی شده با ویتامین D هستند. محصولات لبنی معمولا یک منبع غذایی خوب ویتامین D هستند، اما وگان ها هیچ محصول حیوانی مصرف نمی کنند، بنابراین قارچ ها می توانند منبع جایگزین این ویتامین مهم را ارائه دهند.
چندین مواد معدنی دیگر که ممکن است در یک رژیم گیاهی مانند سلنیوم، پتاسیم، مس، آهن و فسفر دشوار باشد، در قارچ ها موجود است.
بتا گلوکان یک نوع فیبر است که در دیواره سلولی بسیاری از انواع قارچ یافت می شود. به تازگی، بتا گلوکان ها موضوع مطالعات گسترده ای بوده اند که نشان می دهد ممکن است مقاومت به انسولین و سطح کلسترول خون را بهبود بخشد، خطر چاقی را کاهش دهد و باعث تقویت ایمنی شود. قارچ ها همچنین شامل کولین، مواد مغذی مهم است که به خواب، حرکت عضلانی، یادگیری و حافظه کمک می کند. کولین در حفظ ساختار غشاهای سلولی، کمک به انتقال امواج عصبی، حمایت از جذب چربی مناسب و کاهش التهاب مزمن کمک می کند.

ارزش غذائی قارچ

قارچ‌های خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند و به همین دلیل می‌توانند در کنار سبزیجات پرخاصیت ‌‌میهمان همیشگی سبد غذایی خانواده‌ها شوند. قارچ‌ها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی‌شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند.  گروهی از ویتامین‌ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و … هم در قارچ‌ها وجود دارد.قارچ‌ها به دلیل داشتن بتاگلوکان و اسید لینولئیک منبع غذایی خوبی برای پیشگیری از بروز سرطان سینه و پروستات هستند. علاوه بر این اسید لینولئیک از ایجاد اثرات نامطلوب استروژن پیشگیری می‌کند.

رژیم قارچ خام

رژیم قارچ خام: رژیم معجزه گر یا بیهوده؟

باید مانند هر رژیم دیگری کاملا واقع‌گرا بود. در اینجا هم فقط با یک رژیم لاغری کم کالری مواجه هستیم. بدون شک با داشتن این رژیم وزن کم می‌شود اما هیچ ماده‌ی غذایی وجود ندارد که با مصرف آن یک نقطه‌ی خاصی از بدن لاغر شود.

باید بدانید که هر فنجان قارچ فقط ۱۰ کیلوکالری دارد. این ماده‌ی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است. فقط حواستان باشد که اگر قارچتان را با روغن و کره درست کنید کالری آن بالا می‌رود. اما اگر بتوانید غذایی تهیه کنید که حاوی قارچ خام زیاد باشد و بتوانید دو هفته ادامه بدهید لاغر شدنتان حتمی است

خطای اسلایدرساز رادیب: Slider with alias health1 not found.
Maybe you mean: 'Radib secound slider' or 'radib-main' or 'post slider' or 'b' or 'home1' or 'farmsslider'